Back
Despre Anna Afterschool Sector 3 1
Despre Anna Afterschool Sector 3 2

Învățați cu pasiune pentru a trăi cu un scop.

În calitate de părinți, cu toții ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii noștri. Vrem ca ei să reușească în viață și să aibă toate oportunitățile care le sunt disponibile.

Ce ne face speciali?

Centrul nostru afterschool oferă mult mai mult decât ajutorul la teme.

courses-7
Îmbinând pasiunea noastră pentru o educație de calitate, dragostea pentru copii și nevoia unui afterschool și centru educațional în cartier, am lansat în anul 2023 centrul Anna School.

Cadrele noastre didactice, cu experiență de peste 10 ani în domeniul educațional, sunt aici să răspundă nevoilor copiilor, să îi ajute și să îi ghideze pe tot parcursul lor școlar și, nu în ultimul rând, să le aducă un zâmbet pe chip.
courses-4
Deși un profesor particular poate fi o opțiune valoroasă pentru copiii care au dificultăți în anumite subiecte, centrele after-school oferă mult mai mult decât ajutorul la teme. Centrul nostru oferă oportunități de socializare, dezvoltare a abilităților și expunere la subiecte noi. Oferim, de asemenea, un mediu sigur și structurat pentru copii, ceea ce poate fi o experiență valoroasă pentru părinții care sunt preocupați de siguranța și bunăstarea copiilor lor.
courses-8
Centrul nostru oferă o mulțime de beneficii pentru copii, incluzând îmbunătățirea performanței școlare, un mediu sigur și structurat, atenție personalizată și suport, oportunități de socializare și networking și expunere la subiecte și abilități noi. În timp ce profesorii particulari pot fi o opțiune valoroasă pentru copiii care au dificultăți în anumite subiecte, un centru afterschool oferă mult mai mult decât ajutorul la teme.

Rădăcinile educației sunt amare, dar fructul este dulce.

Aristotel

Un loc grozav pentru dezvoltare